اسنو دانلود

خرید فایل های آموزشی ، تحقیق ، مقاله ، پاورپوینت ، پروژه ، فتوشاپ ، کتاب

اسنو دانلود

خرید فایل های آموزشی ، تحقیق ، مقاله ، پاورپوینت ، پروژه ، فتوشاپ ، کتاب

پاورپوینت بررسی مقدمات برنامه FrontPage

پاورپوینت بررسی مقدمات برنامه FrontPage در 43 اسلاید قابل ویرایش همراه با تصاویر و توضیحات کامل
دسته بندی پاورپوینت
فرمت فایل ppt
حجم فایل 26 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 43
پاورپوینت بررسی مقدمات برنامه FrontPage

فروشنده فایل

کد کاربری 6017

پاورپوینت بررسی مقدمات برنامه FrontPage در 43 اسلاید قابل ویرایش



برنامه FrontPage محصولی از شرکت مایکروسافت

برنامه FrontPage ابزار جامعی برای ایجاد و مدیریت سایت در وب است.
انعطاف پذیری FrontPage آن را به برنامه ایده آلی برای ساخت سایت های گوناگون،از صفحه های خانگی اشخاص تا سایت های گروهی اینترنت،تبدیل کرده است.



FrountPage چه کاری می کند؟

ساخت صفحه های تشکیل دهنده یک سایت، فعالیت اجتماعی آن دسته از برنامه نویسان رایانه ای است که اطلاعات جامعی درباره زبان برنامه نویسی HTML -زبان مورد استفاده در ساخت صفحه های وب- دارند.اما با استفاده از برنامه FrontPage دیگر ضرورتی ندارد ه با زبان HTML آشنا باشید.برنامه FrontPage 2000 به جای شما برنامه نویسی می کند و به شما امکان می دهد تا روی عناصر ضروری هر صفحه،مثل طراحی،حس و کارکرد آن ،بیشتر تمرکز کنید. یادگیری این برنامه و استفاده از آن آسان است؛ چون ابزارهای هدایت و کنترل آن نیز چنان ساده اند که به محض شروع کار، با شیوه عملکردشان آشنا می شوید. برنامه FrontPage 2000 در همه مراحل ساخت صفحه های وب، از بازکردن یک صفحه سفید تا انتشار سایت در وب، با شماست.



FrontPage چیست ؟

برنامه FrontPage 2000 اساساِِ یک ابزار ویرایشی و درست شبیه برنامه واژه پردازی، مثل برنامه WORD مایکروسافت، است. ازبرنامه FrontPage 2000 برای ساخت آسان و خلاقانه طرحهای گرافیکی و متنهایی استفاده می کننده که در نهایت در وب گسترده جهانی ظاهر می شوند.



پنجره FrontPage

هنگام اجرای برنامه FrontPage 2000 ، پنجره ای گشوده می شود که اگر از دیگر عملیات اجرایی Microsoft Office 2000 استفاده کرده باشید، متوجه می شوید شیوه نگارش و صفحه آرایی آن برایتان آشناست. عناصر حاضر در این پنجره متناسب با عملیاتی طراحی شده اند که برای ساخت سایت های وب باید آنها را اجرا کنید. همچنین این عناصر با گزینه های ویژه ای ارتباط دارند که برای مشاهده و بررسی سایت های جدیدتان از آنها استفاده می کنید .






فصل اول :

ایجاد یک وب جدید


برنامه FrontPage همه عملیات دشوار برای ایجاد یک سایت جدید در وب را از میان بر می دارد. ضرورتی ندارد که زبان برنامه نویسی تازه ای را یاد بگیرید. چون FrontPage همه مراحل برنامه ریزی را پشت صحنه انجام می دهد.



ایجاد یک وب FrontPage


در برنامه FrontPage ،برای سازماندهی فایل های متفاوتی که ایجاد می کنید، از مفهوم ((FrontPage web)) استفاده می شود.این بدان معناست که همه عوامل گوناگون متعلق به سایت خود راباهم و در مجموعه ای نگهداری می کنید که برنامه FrontPage ، آن را وب (web) می نامند. سعی کنید هر وب FrontPage را به عنوان فرایند واحدی در نظر بگیرید که هنگام کار، می توان آن را جایگزین مجموعه ای از فایل های مستقل و فردی کرد. برا ایجاد وب FrontPage (سایت) اختصاصی خود، که می توانید کل آن را منتشر سازید،باید از برنامه FrontPage استفاده کنید.هر وقت که مایل باشید، می توانید تغییراتی را در این سایت اعمال نمایید. FrontPage بقیه داده های سایت شما رابه طور خودکار روزآمد می کند و آن را سالم و عاری از هر خطایی نگه می دارد.





فصل دوم

ایجاد صفحه

تا اینجا، سایتی از نوع One Page Web ایجاد کرده اید که یک صفحه خانگی منفرد دارد. این صفحه خالی است و می توانید آن را با اطلاعات مورد نظرتان پر کنید. اما قبل از این کار، خیلی مهم است که بدانید چگونه صفحه را ذخیره کنید و چگونه صفحه های جدید دیگر ایجاد نمایید. با استفاده از قسمت Folder List موجود در محیط FrontPage (اگر آن را نمی بینید، از پنجره View کلیشه Folder List را انتخاب کنید)، می توانید فهرستی از فایل ها را در سایت خود مشاهده کنید. قسمت Folder List شبیه Windows Explorer متعلق به ویندوز است. پوشه های Private و image با برنامه FrontPage ایجاد شده اند .




1- گشودن صفحه :

در پنجره Folder List روی پوشه ای که می خواهید آن را بگشایید دوبار کلیک کنید. در این مورد، روی پوشه index.htm (نام پیش فرض برای صفحه خانگی) دوبار کلیک کنید.
صفحه در مرکز فضای کار اصلی و با نمای Normal گشود می شود حالا مکان نما را بالای صفحه قرار دهید و این جمله را تایپ کنید :
Welcome to my home page!



2- ذخیره سازی صفحه :

بعد از وارد کردن متنی به صفحه، می توانید تغییرات اعمال شده را ذخیره کنید. Save را از منوی file انتخاب کنید(یا در میله فرمان Standard ، روی دکمهSave کلیک کنید.) اینک فایل دخیره شده است.





فصل سوم

ویژگیهای صفحه

هر صفحه وب، مجموعه ای از ویژگیها، مثل عنوان یا رنگ پس زمینه، دارد. وقتی برنامه FrontPage صفحه جدیدی را به وجود می آورد، مجموعه ای از ویژگیهای پیش فرض را نیز به آن صفحه می بخشد. اما شما به راحتی می توانید این ویژگی ها را متناسب با سلیقه خود تغییر دهید. هر صفحه و ب باید دارای عنوانی معنی دار باشد؛ زیرا وقتی یک کاربر به سایت وب شما مراجعه می کند عنوان صفحه در قسمت بالایی پنجره مرورگر و روی صفحه نمایش کاربر ظاهر می گردد. شما می توانید رنگ پس زمینه صفحه و همین طور رنگ قسمت های متفاوت متن را نیز تغییر دهید.



1- دسترسی به ویژگیهای صفحه :

روی یک قسمت خالی از صفحه تان، کلید سمت راست ماوس را بزنید و در پنجره ای که ظاهر می شود، Page Properties را انتخاب کنید مکان نما را روی این گزینه قرار دهید و بر روی آن کلیک کنید.



2- تغییر دادن عنوان صفحه :

در پنجره Title ، عنوان جدیدی را برای صفحه خود تایپ کنید.




فصل چهارم

کار روی متن قسمت عمده بیشتر سایت های وب رامتن تشکیل می دهد.با یادگیری شیوه های برای سخت متنهای جذابتر، می توانید سایتی را فراهم آورید که خواندن آن آسان و مشاهده اش برای بینندگان لذت بخش باشد.




وارد کردن متن و تنظیم

وارد کردن متن و تنظیم آن به کمک برنامه FrontPage شباهت زیادی با روش یک واژه پرداز مثل Microsoft Office دارد . به همین دلیل ، ویرایش متن به کمک برنامه FrontPage باید برای بسیاری از مردم آشنا باشد. تنها تفاوت موجود آن است که در این برناممه، متن شما با استفاده از زبان HTML قالب بندی می شود و دامنه شیوه های نگارشی این زبان از اغلب واژه پردازشگر ها محدودتر است . البته همچنان می توانید از اغلب فنون رایج برای قلب بندی متن ، مثل تغییر و تنظیم دوباره محل متن ( راست چین یا چپ چین کردن آن ) ، ایجاد عنوان ، برجسته کردن عبارتها ( با حروف سیاه ) یا خط کشیدن زیر آنها و از انواع قلمها و اندازه های گوناگون آنه بهره مند شوید. صفحه ای را که index.htm نامیده اید باز کنید و برای کسب مهارت در این زمینه ، عملیات زیر را دنبال نمایید .





قالبهای فایل تصویر وب

برای استفاده از تصاویر در هر سایت وب، باید آنها را با قالبهای فایلی مناسب ذخیره کرد. دو قالب رایجتر برای ذخیره سازی تصاویر عبارتند از :
GIF (Graphics Interchange Format) و
JPEG (Joint Photographic Experts Group)
اینها بهترین قالبهای ذخیره سازی تصویرند، زیرا تقریبا هر مرورگری می تواند آنها را نمایش دهد. همچنین چون آنها قالبهای فایلی فشرده ای هستند، بسیار مفیدند. این بدان معناست که وقتی فایل های تصویری با با قالبهای GIF یا JPEG ذخیره می کنید ، اندازه آنها کمتر می شود و بینندگان سایت می توانند تصاویر را سریعتر به رایانه خود منتقل کنند. بدون فشرده سازی فایل، انتقال تصاویر و نمایش آنها روی صفحه خیلی طولانی می شود. خیلی از کاربران نیز ممکن است به این نتیجه برسند که دیدن سایت شما ارزش این همه انتظار را ندارد و از مشاهده آن منصرف شوند .


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.